Melior

Melior App

Nieuws raadpleeg je steeds vaker op verschillende tijdstippen en situaties: ’s morgens vroeg, onderweg, in de pauze, tussendoor, ’s avonds, in het weekend. Op verschillende manieren en devices: uitgebreid, snel, per categorie, op smartphone, tablet, of pc. Met de Melior App kun selecteren op welke manier je nieuws wilt raadplegen, nieuws personaliseren, managen, status synchroniseren tussen devices, automatisch rangschikken, toevoegen, lokaal nieuws, en is toepasbaar voor alle wearable devices.Melior App

De huidige apps en sites zijn veel te statisch, niet gebruikers specifiek, je bent afhankelijk van de inrichting van het vaste ontwerp. Het ontwerp verbergt niet wat de gebruiker al gelezen heeft, of juist “parkeert” wat de gebruiker interessant vind en synchroniseert deze informatie niet met de andere devices waar ook nieuws op wordt geraadpleegd. Op een smart watch of google glass is het nieuws zelfs niet te raadplegen en het zintuig “horen” wordt niet toegepast. 

Met de Melior App wordt dit allemaal opgelost, heb je een persoonlijke nieuws inrichting (eigen dashboard) en nieuwe functies: makkelijker bladeren, luisteren, eigen nieuws managen, later lezen, archiveren, nieuws per gebied, nieuws (updates) volgen of zelf toevoegen. Via de login (eenmalige registratie) zijn alle soorten devices (ook smart watch en google glass) bijgewerkt naar jou laatste gelezen status.

Wilt u meer weten over deze app in ontwikkeling, mail dan naar FervanderBeele@fernergy.nl